Ne Mi Treba Nikoj

by SUSIJAT

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

about

Tribute album to Padot na Vizantija "Od drugata strana"
padotnavizantija.com

Kritika 005
kritika.mk

lyrics

Е, па добро кога е така,
не ми треба никој ниеден од вас.
Знам дека мора да има такви, но бар вие да не бевте тие.

Знам дека нема ништо нема да сторам но сепак барем нешто
превземам.
Знам дека нема да ги сменам луѓето, но барем една овца помалку во стадото!
Не, не ми треба никој, не ниеден од вас!
Не, не ми треба никој, не никој од вас!

credits

released May 9, 2015
Mix and Master by Mladen Pavleski
www.bpmsound.mk

tags

license

all rights reserved

about

SUSIJAT Skopje, Macedonia

contact / help

Contact SUSIJAT

Streaming and
Download help